Разбра се голямата тайна на Филип Киркоров

Най-после стана ясна голямата тайна на знаменития певец от български произход Филип Киркоров. Преди дни по време на снимки на популярното шоу на Андрей Малахов в залата влязла невисока слабичка жена с кестеняви коси, държейки за ръка своята 10-годишна дъщеря.
"Филип, това е Маша Шатланова!" - представил жената Малахов. Киркоров буквално замръзнал. "Маша... Машенка! Каква среща само... А кое е това момиченце?" - попитал певецът. "Дъщеря ти..." - и в очите на Маша заблестели сълзи.
Бившите любовници не се били виждали цели 10 години. Техният роман започнал още през 1988 година. Начинаещият тогава певец Филип Киркоров устроил 17-годишното момиче в своя балет. Скоро между танцьорката и певеца избухнали чувства.

Филип представял Маша навсякъде като "моята жена", въпреки че те никога не са се разписвали официално. Но... всичко се променило, когато Киркоров встъпил в брак с Алла Пугачова.

"Маша всичко приемаше за чиста монета", казва петербургската приятелка на Маша Елена Танкова. "Тя не схващаше, че е нужна на Филип, но само на този етап. Защото той вече си правеше наполеоновските планове - да се ожени за Пугачова".

Когато през 1993 година Киркоров започнал упорито да ухажва примадоната, Маша страдала много. Интуитивно тя усещала, че не може да се конкурира с Пугачова. След сватбата на Киркоров с Алла Пугачова Маша продължавала да работи за него. Разбира се, това й коствало много неприятности - Пугачова я мразела толкова, че Маша започнала да се замисля за самостоятелна кариера. Даже записала албум, но по някаква тайнствена причина той не успява да пробие нито в радиото, нито в телевизията. Както става ясно по-късно, и за това е имало причина - влиятелна фигура от шоубизнеса й режела крилата навсякъде.

През 2000 г. Маша забременяла. Тя нито се омъжила, нито казала кой е бащата на детето. Напуснала колектива на Филип Киркоров и родила момиченце. Едва преди броени дни става ясно, че Стася, както нежно майката нарича своето дете, е дъщеря и на Киркоров...