Румънеца и Енчев с шоу по Планета

photore.jpg
В разгара на пролетта телевизия “Планета” ще зарадва всички свои зрители с най-новото музикално шоу в своя ефир. “Супершоуто на Румънеца и Енчев” ще се излъчва всяка неделя от 20 часа в програмата на телевизия “Планета”, а тези, които пропуснат да го гледат през уикенда, могат да направят това при повторенията през седмицата.

ssdsc_0481gfgfgg.jpg
В предаването популярни личности от публичния елит ще бъдат специални гости на двамата шоумени. Специално място в “Супершоуто на Румънеца и Енчев” заема и ексклузивната за България игра, “Аз знам това парче”, в която ВИП гостите на предаването ще изпробват своите познания в областта на поп-фолк музиката.

ssdsc_0064iuohfy.jpg
Във всяко издание на шоуто ще има един основен специален гост – звезда от музикална компания “Пайнер”, който освен че ще представя най-новите си хитове, ще разкаже пред двамата водещи за всичко ново и интересно, случващо се в личния и професионалния му живот. Гарантирано забавление, много музика, смях и истинско шоу ви очакват в най-новото музикално “Супершоу на Румънеца и Енчев” – само в ефира на телевизия “Планета” и “Планета Фолк”.

photore.jpg
Тази неделя, първият специален гост в “Супершоуто на Румънеца и Енчев” ще бъде “Певецът на 2010”-та година, Илиян, който само след 2 дни заминава за своето първо турне в САЩ. Той ще изненада своите почитатели в Щатите с актуална нова прическа, с нарисувано американско знаме на главата – нова визия, която певецът получи по време на снимките на Супершоуто.
idsc_0699hghgxxd.jpg
Певецът споделя, че много е мислил по какъв оригинален начин да се появи пред българската публика в Америка. Искал е да се получи нещо щуро, нещо запомнящо се, нещо, което напълно да отговаря на името на турнето “Тупалка Tour 2011″. Затова с удоволствие приел изненадата на Румънеца и Енчев да изрисуват знамето на САЩ върху косата му.