img_5397ilianchic2.jpgПевецът на 2010 Илиян срещна рок легендага Елвис Пресли. Действието се развива в новия клип на певеца, заснет тази седмица в Лас Вегас.
Още от България Илиян си беше планирал да снима видеото към новия си сингъл „Чикита” в Америка.

img_5397ilianchic2.jpg
Екзотични фотомодели от Франция, които сега танцуват в шоу в хотела MGM придружават Илиян в нощния му поход през Града на греха. В видеото певецът сам шофира ретро „Шевролет” кабрио от 1966 година. „Чикита” е лятно парче, с много настроение и в латино ритъм, с което Илиян се надява да повтори успеха на предишните си хитове „Тупалка” и „Йо-йо”.
img_6103ilianchic3.jpg
Феновете на звездата експлоадираха от емоции, танци и настроение при отминалите му концерти в Чикаго и Лас Вегас. Във Ветровития град още с първите тонове на тоталния хит ‘’Тупалка”, сцената се напълни с танцуващи фенове. Илиян вдигна на крака цялата зала с хитовете си, изпълнени в неподръжаемия му стил и заразяващо весело настроение.
img_5358-2ilianchic1.jpg
Певецът на 2010 задоволи всички музикални желания на свойте фенове-от златните български хитове до любими сръбски и гръцки песни. „Тупалка TOUR 2011” продължава с концерти на 27 май, петък в Ню Йорк, 3 и 4 юни в Чикаго.
инфо: Ясен Дараков, снимки: Sammy Vassilev