p1130841svp3.jpgДългоочакваната поява на Преслава в ролята на актриса в български сериал най-сетне се случва. Една от най-хитовите изпълнителки на “Планета” бе поканена да играе себе си в 10-ти епизод на “Столичани в повече”.

p1130841svp3.jpg
Лентата е озаглавена “Избори” и с нея ще приключи първия сезон на сериала, радващ се на завиден зрителски интерес. Кой печели в изборите, героите на Любо Нейков или на Къци Лафазанов, ще стане ясно чак през септември.
p1130831svp1.jpg
Но още тази седмица ще гледаме как се представя Преслава на снимачната площадка, в компанията на отлични актьори. Сцените с певицата бяха снимани в средата на април в Панчарево, когато за няколко часа валя сняг и пече слънце.
p1130833svp2.jpg
Капризите на времето не се отразиха на тонуса на новата актриса и Преслава се показа в отлична форма пред обектива. Певицата сподели, че въпреки опита си с камерата по време на снимките за видеоклип, да участваш в киното е съвсем различно.
p1130838svp4.jpg
По всичко личи, че артистичните заложби на Преслава ще се харесат на зрителя и не е изключено тя да получи нова покана за филм.
снимки: Хари Янакиев